DEKORIRAM.COM използва бисквитки, за да улесни Вашето пазаруване.Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но ако желаете може да се откажете. Прочети подробности

Как да поръчаме?

Изберете продукта, който Ви харесва, щракнете върху него и ще бъдете отведени директно до индивидуалната му страницата. Следва да определите вашата поръчка:

Стикери за стена:

  • Цветът на стикера - изберете 1 от 30 предложения
  • Размер - един от възможните вариантите за съответния стикер / Ако желаете Ваш собствен размер, изберете един от съществуващите, но като коментар при заявката добавете предпочитанието си. Не забравяйте, че ще се свържем с Вас за потвърждение, така че евентуални корекции са възможни преди изпращане на поръчката. *Цената на стикери в различни размери се изчислява индивидуално.
  • Позиция на стикера - стандартна или огледална. * Огледална позиция се избира само тогава, когато ще лепите стикера от вътрешната страна на стъкло, за да се вижда правилно от другата му страна.
  • Брой стикери

С натискането на бутона "КУПИ", изпращате продукта в кошницата за пазаруване.

Ако желаете да закупите множество различни продукти, можете да продължите пазаруването си в нашия сайт, и повторите горната процедура, за да добавите други продукти в кошницата.

В края на пазаруването трябва да кликнете върху бутона "Купи" .

За да поръчате, не е нужна задължителна регистрация.

Трябва да се посочи информация за връзка, точен адрес за доставка, както и коментари към реда (ако има такива). Моля запишете Ваш актуален телефон или e-mail адрес!

В най-кратки срокове ние ще се свържем с Вас за потвърждение и уточнение на всички подробности по поръчката. Следва изработка и доставяне в рамките на 2 - 5 работни дни.