DEKORIRAM.COM използва бисквитки, за да улесни Вашето пазаруване.Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но ако желаете може да се откажете. Прочети подробности

Задавани въпроси

Трудно ли е да се залепи стикер?

По-трудно е да залепите тапет отколкото стикер. Подробни инструкции могат да бъдат намерени тук. Ако стикерът не е много голям може да се справите сами, ако стикера е по-голям от метър ние препоръчваме да го залепите с човек, който да Ви помогне.

 

 

На каква повърхност може да се залепи стикера?

Идеално гладка повърхност - шпакловани или боядисани стени, тапети с минимален релеф, стъкло, мебели, огледало и на всяка друга гладка повърхност. Може да лепите и на тавана. Основното нещо, което трябва да се спазва, е повърхноста да е гладка, суха и чиста.

 

 

След отстраняването на стикера остават ли следи?

Всичко зависи от това колко дълго стикера е бил на стената, а също така зависи и от повърхността. Ако стикерът е върху огледало, хладилник, стъкло, лаптоп, мебел или автомобил, лепилото което остава се отстранява с алкохол или препарат за прозорци.

 

 

Мога ли да залепя стикера на тапет?

Ние не препоръчваме лепенето на стикер върху хартиени тапети. Стикера ще се залепи, но няма да изглежда добре на стената. Препоръчваме стикера да се залепи върху тапет с минимален релеф и текстура.

 

 

Мога ли да поръчам стикер със собствен дизайн?

Разбира се! Изпратете ни снимки или линкове с подробно описание на всички Ваши желания!

 

Мога ли да поръчам индивидуален размер на стикера?

Разбира се! Ако желаете стикер с размер, който не е представен в сайта, обадете се или ни пишете.

 

 

Как да поръчам?

Поръчки могат да се правят онлайн чрез попълване на формуляра за поръчка. Ние ще се свържем с Вас за потвърждение и уточняване на адреса за изпращането ѝ. Също така можете да направите поръчка и по телефона на номер: 0988 88 90 88

 

 

За колко време ще бъде изработена поръчката ми?

След като сте направили поръчка в сайта, ние ще се свържем с Вас за потвърждение. Стикери, картини, етикети, покани, се изработват в рамките на 2 до 5 работни дни.

 

 

Мога ли да измия стикера?

Тъй като фолиото е водоустойчиво, можете спокойно да избършете с влажна кърпа стикера - целостта и цвета ще остане в първоначалния си вид.